from a poison well

nyvaken och mycket seg i huvudet.
gårdagen var smått trevlig på många sätt.
the wolf verine försökte sig på att skriva några nya vettiga grejer, det fanns kanske något där som vi kanske kan spara, vissa grejer vi spelade på kunde vi lika gärna ha gjort för några år sedan. yeah. får hoppas på mer nästa rep.
senare drog jag upp till tullen med sibbe och martin, hälsade på mimmi & the gang. det byggdes yatzitärningar, dracks lime-te, målades med kolkritor och lyssnades på goa skivor. promenaden hem från tullen till trandared var kanske inte för rolig, mest skitkall. dock så var det en fröjd att gå förbi ramnasjön på natten, det var sjukt längesedan jag var där sist, har liksom glömt hur vacker den platsen är. är det så att man kanske målar in sig i en liten rutin ändå, gör sin egen karta, går längs samma vägar, repeterar? sjukt att en plats som ramnasjön kan få ens hemstad att kännas riktigt fräsch för en stund. väl hemma värmde jag fresch-bake-in-oven-baguetter, drack fler koppar te och kollade american psycho (har sett den många gånger, men se om-värdet på den filmen är ganska högt), funderade lite över om det finns något ordentligt mode för hur mat ska serveras..?

idag blir det: stabil frukost, bio, kanske nya the wolf verine-live clips på youtube och kanske något gött jam.



dagens tips:

Ataxia - Automatic Writing (bada badkar idiotvarmt och lyssna på sista låten "Montreal" där Joe Lally från Fugazi sjunger mysigt om hur han säljer sina skivor och drar till Montreal)
John Frusciante - Curtains
El Trio De Omar Rodriguez Lopez - Ciencia De Los Inutiles
Captain Beefheart - Trout Mask Replica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0