"någon slags försenad tonårsrevolt"

Imorgon glider The Wolf Verine ner till Köpenhamn.
Goddamn!
Ligger hemma i en hemsk förkylning som ser lite bättre ut idag, äter indisk mat, dricker grönt te ingefära, citron och kollar en massa filmer, såg senast the proposition.

Det är snyggt utomhus och alla skivor jag lyssnar på låter bra
- men trots det så har jag ändå inget vettigt i mitt huvud idag.
akta er för tomma uttryck.
morsan varnar.

Vi har inte hittat något vandrarhem i Köpenhamn som har 5 lediga sängar till oss än.
Överallt är det "nae tyuväer, deat aer cheldreans weakund etc."
I värsta fall får väl bilen stå gäst en natt eller två, men jag tror att det kommer att lösa sig galant på plats.
Haha, så sjukt naivt.
Jag är sugen på att göra blandband, men när får man göra det igen?
Finns det kvar någon tapper snubbe som fortfarande lyssnar på kassetter?
Får bli till att göra en blandskiva och ge bort till Esme eller något, fast i hennes fall är det bättre om hon får en Ipod-spellista med tanke på att hon flyttar till America-Fuck-Yeah inom kort.



Såhär känns vår resa till Danmark just nu:


hoho.

Ha det galant / John Valiant

the squid

gårdagen var ändå trevlig.
jag hann med att bli korthårig, se solljuset, fika med goa grabz, käka en fräsch bagel med soltorkad tomat och fetaost i, jamma hemma hos jonas, fika hemma hos adde, öl och sallad på alléterassen, panpizza framför anchorman, bli helt förstörd av Ulver, dricka kalla öl med robin och andrej, få skjuts hem av david, göra bort mig totalt, feeeet minneslucka, vakna till idag. slutsats - bli aldrig så onykter.


Now I´m Lost

minns du den där stunden?
- just nu betyder den som mest för mig!
när vi satt där, bundna till samma resa, påväg någonstans!
- och hungriga.
- din exaltering var som störst då!
- du lutade dig emot mig och bad mig dela din upplevelse.
- och det vi båda hörde efter det?
- det påminde mig om gatan utanför mitt fönster på vintern.
- kall och övergiven?
- ja, precis, så fort en bil syns skymta så kör den alldeles för snabbt förbi.
- förbi den där bilden?

jag ser bara frost över hela din trädgård.
- upplevelsen var och är alldeles för kort.

- kan jag frysa ner den bilden?
- den där nostalgiska stunden?
- bara en sekund till.
- i sådana fall skulle jag kunna försvinna, nöjd dessutom!


där emellan.

du vet hur svårt det är för mig ibland.
du vet hur nöjd jag är ibland.
- bara över att låta dig överraska.
- mig och många andra.

jag älskar dig.

dom kallar oss mods-varning!

Igår så blev jag upplockad av ett gäng goa grabs (Nicke, Tommy och David) i en sunkig men ändå high tech-bil och vi drog iväg mot Stockholm för att se The Mars Volta och frysa på sergels torg.
Resan dit var klockren och vi peppade med najs skivor och vin. Sunkiga pauser gjordes (vissa videofilmades) och goa samtal utbyttes. Väl i Sthlm så letade vi efter parkering nere i en sunkig hamn men sen så hittade vi en klockren parkering centralt (även kallad sovplats) och vi gjorde en bit av stan i jakt på snabblunch. I ett fönster blottade en thaimassageklinik fram en massa otäcka hemligheter och det såg ut som om ett foster blev skuren i ansiktet med trådar (även detta videofilmades - ut på facebook och jaga).
Förfesten inför The Mars Volta skedde i bilen (fin sunk på hög nivå).
Vägen till Cirkus (konserthallen) är så sjukt snygg, har aldrig gått där på sommaren dock, kan tänka mig att det är då den befinner sig i sitt esse. Någonstans där på vägen så ligger Lars Brundins hus (ni vet, Spermaharen, Robert Gustafsson osv), husets staket fick stå gäst för revirmarkering.
Konserten var som väntat sjukt bra. Helt sjuk setlist och bra, sexiga(!) jam.
Fick känslan av att det här var lite av en sångares konsert, det var mycket fokus på Cedric med lampor och tysta balladstunder (lägg till att han sjöng sjukt bra den här gången). Det var tur att vi hittade några sittplatser lediga för nere framför scenen såg man inte ett skit.
Hade gärna suttit kvar, fastfryst inne på Cirkus och kollat konserten i 3 år till.
Den nya trummisen, Dave Elitch var absolut helt ok (speciellt med tanke på att han har repat med dem i kanske ca. 2 veckor, och de spelade mååånga låtar igår), men fyfan vad han smutsade till vissa grejjer med metalposes och smaklösa komp. Vi får ge honom ett tag till och sen är han säkert helt klockren.
Efteråt så spatserade vi igenom Stockholms centrum, igenom Gamla Stan, drack sunkig öl på sjukt sunkiga krogar, tappade bort oss själva i "Medusa Rock Bars" källare (Medusa Rock Bar hade tribaltattoos, testosteron, sjukt dålig creed/college-rock, undviks helst, men lite mysigt och lågt i tak var det allt) tog en myspaus nere vid slussens hamn, lyssnade på Solar Gambling, Njöt av allt vatten, måsar och natthimlen, drog igenom Söder i takt till Funkadelic på mobilhögtalare i letan efter ännu fler sunkiga barer, tillbaka till gamla stan bara för att hamna på den mest muterade-äckliga-jävla-skit-värre-än-TONIC-BAR jag någonsin har varit på, nojjade oss över rysk maffia i gamla stan (snubbar i joggingbyxor och mössor smög på oss, drog förbi stora trädgårdar, hängde som riktiga gangstaz på dramaten-trappan, sen hela vägen tillbaka till vår parkering för efterfest. svart.
Bilen var antarktiskall när vi kom fram och vi värmde upp den. Sov sjukt obekvämt som väntat, men det var charmigt ändå. När vi vaknar så märker vi att bilen inte vill starta dvs. batteriet har dött (somnade vi med musik och värme på? hrmm). Vi sitter och fryser i sovsäckar, filtar och kuddar och väntar på en bärgningssnubbe.
Han dyker upp, fixar problemet och hela vår dags planering med shopping och lunch på söder sabbas.
Najs hemresa med lugn musik, bakissömn och fin, brandrosa solnedgång.
Tack grabz för en najs trip!

Egentligen skulle vi kanske ha bokat ett vandrarhem, men fan, det här var värt det.
Ska glida upp till Stockholm inom kommande veckor igen. då blir det hotell eller vandrarhem.
mer om det då.

Sjukt tråkig genomgång av resan, men just är jag alldeles för trött och sleten sen natten i Stockholm för att kunna skriva mer. Vill du veta mer om alla sjuka detaljer som inte finns med här. slå en pling, så tar vi en kaffe.

Som avslut - en bild på mig och Andrej. helt andra sammanhang.



pust. hrrrmf.
go´natt.

det vankas egenproducerat till middag

bebis till middag.


RSS 2.0